Aktiviteter

Ansøg om en genåbnings-oplevelse efter corona

Invitér dig selv og dine nærmeste på en gratis oplevelse. I kølvandet på et barskt corona-år har Astma-Allergi Danmark den glæde at udlodde flere end 600 gavekort til oplevelser i hele Danmark.

Så er det ved at være sidste chance!

Vi har stadig en række gavekort til oplevelser tilbage og åbner for endnu en lodtrækning med ansøgningsfrist d. 31. maj 2023, men vi udtrækker løbende modtagere til gavekortene, så tilmeld dig hurtigst muligt!

Har du allerede søgt, men ikke hørt fra os, så tjek dit spamfilter, eller kontakt os.

Tag på bådfart, tag en klatretur i trætoppene, eller oplev Frilandsmuseet på Hjerl Hede. Fælles for oplevelserne er, at de inviterer til lette fysiske udendørsaktiviteter, der bedst kan opleves sammen med andre. På den måde kan I både finde samvær, puls og ro i smukke omgivelser.

De seneste år har været en hård prøvelse for mange mennesker, der har oplevet isolation og ensomhed. Du kan derfor søge om et gavekort, hvis:

  • Du har behov for støtte i en nærmere beskrevet social vanskelig situation – Fx hvis du pga. din kroniske sygdom/handicap som fx astma har oplevet en svær tid med ensomhed og mistrivsel på grund af isolation i en tid med COVID-19 restriktioner.
  • Og hvis du mener at have gavn af oplevelser sammen med dine pårørende, for at forebygge yderligere mistrivsel.

Udover at gøre dine venner eller pårørende glade, bidrager du samtidig til at give oplevelsesindustrien en tiltrængt saltvandsindsprøjtning efter pandemien.

Midlerne til oplevelsesgavekortene er formidlet til Astma-Allergi Danmark af Danske Handicaporganisationer på vegne af Social- og Ældreministeriet.

Sådan deltager du i lodtrækningen

For at deltage i lodtrækningen skal du først finde den oplevelse som du helst vil på - d. 31. maj 2023, men vi udtrækker løbende modtagere til gavekortene, så tilmeld dig hurtigst muligt! Du finder alle oplevelserne her.

Er du medlem af Astma-Allergi Danmark, så tilmelder du dig via knappen for medlemmer under oplevelsen. Her ledes du videre til vores selvbetjening.

Vær opmærksom på:

Er du ikke medlem af Astma-Allergi Danmark, så har vi brug for flere oplysninger fra dig. Vælg knappen for ikke-medlemmer under oplevelsen. Du kan også melde dig ind her.

Hvis du bliver udtrukket - det gør vi i starten af februar 2023 - kan du invitere andre med, der også har brug for oplevelser og luftforandring oven på et år med nedlukning og isolation.

Oplevelser

GoMonkey - Frederiksberg og Gladsaxe

go monkey
Foto: GoMonkey

GoMonkey er de vildeste og sjoveste klatreparker i Danmark. Er du til klatring, sus i maven, udspring, lange svævebaner, at ”bounce”, at løbe, at lege? Alt dette kan du hos GoMonkey – og så endda ude i den dejlige natur og oppe i træerne.

Læs mere på GoMonkeys hjemmeside.

Vi uddeler gavekort til GoMonkeys klatreparker på Frederiksberg og i Gladsaxe.
Vi har 26 gavekort á 1.000 kr.

Er du medlem kan du tilmelde dig via vores selvbetjening. Er du ikke medlem, skal du sende os dine oplysninger.